Fundació MIFAS contracta sis persones dins el programa Treball i Formació

28/02/2023
MIFAS

Aquest mes de febrer, la Fundació MIFAS ha contractat 6 persones per desenvolupar diferents llocs de treball dins de l’entitat.

Els contractes s’han efectuat a través del programa Treball i Formació, que impulsa el Servei d’Ocupació de Catalunya i està finançat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social. 

Concretament, els llocs de treball ocupats són un suport a dinamització per a les activitat de lleure adreçades persones amb gran discapacitat, dues persones de manteniment, una auxiliar administrativa per fer suport a l’àrea d’inserció laboral i dues auxiliars d’atenció a la dependència per a la residència que MIFAS gestiona a la ciutat de Girona i per al Centre de Dia Pere Llonch de Vilafant.

El Programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral. Són contractes d’un any, fet que suposa una bona oportunitat per adquirir noves competències professionals.