Finalitzen les obres de la 4a planta de la residència de MIFAS ubicada a Girona

22/01/2024
MIFAS

Gràcies a la subvenció que va atorgar Fundació La Caixa al 2023, la residència de MIFAS ha reformat un pis ubicat a la 4a planta amb l’objectiu d’engegar un servei d’entrenament en accessibilitat i vida independent per a persones amb discapacitat física.

A través de diferents serveis de l’entitat, es va detectar la necessitat de que les persones ateses poguessin millorar l’autonomia en les accions bàsiques i instrumentals de la vida diària amb l’ús de productes de suport.

Així doncs, el projecte de reforma del 4rt pis de la residència de MIFAS, ubicada a la Plaça Empúries, 1 de Girona, va finalitzar el desembre de 2023, i té com a objectiu principal la posada en marxa d’un nou servei d’entrenament d’habilitats i competències en les activitats de la vida diària, guiat per un/a professional en teràpia ocupacional.

Aquest servei s’adreça a persones amb discapacitat física, siguin residents del centre que vulguin iniciar processos de desinstitucionalització, o en persones que tornen a casa després d’una estada hospitalària en la que li hagi sobrevingut o agreujat la discapacitat.

A més, puntualment, aquest espai també servirà per acollir possibles situacions d’emergència a les comarques gironines derivades de la Secretaria d’Inclusió Social de Promoció de l’Autonomia Personal del Departament de Drets Socials i/o places respir.