Festimams, Festival d’Humor de Girona, col·labora amb MIFAS

09/05/2022
MIFAS

En aquesta edició, Festimams col·labora amb MIFAS fent una donació del 5% de la recaptació de les entrades venudes en tots els espectacles d’humor. A més, farem un sorteig de 5 entrades dobles a Instagram per veure en Marc Buxaredas!

Els dies 9, 10 i 11 de juny arriba el Festimams 2022! El festival d’humor de Girona compta amb 8 espectacles en format teatral a la Casa de la Cultura, 5 dels quals s’estrenen per primera vegada a Girona. A més a més, el restaurant La Diva acollirà dos sopars tast gastronòmic amb productes del segell Girona Excel·lent i un espectacle d’artistes vinculats a la gastronomia i a l’humor.

Enguany hi ha una novetat, i és que serà una edició solidària! El Festimams col·labora amb MIFAS fent una donació del 5% dels beneficis obtinguts de la venda d’entrades de tots els seus espectacles.

I encara tenim més sorpreses! Aquesta edició també inclou l’espectacle d’en Marc Buxaderas, humorista amb una discapacitat física que farà el monòleg “Posa un discapacitat a la teva vida”. I com no pot ser menys, des de MIFAS sortejarem 5 entrades dobles a Instagram (grupmifas) per assistir al seu espectacle el dissabte 11 de juny a les 19h, a la Casa de la Cultura. Hi haurà 5 persones guanyadores!

T’animes a participar-hi? Segueix-nos a les nostres xarxes i estigues al dia de les novetats del festival!

A més, amb el codi promocional festimifas22”, podràs aconseguir un 2x1 en la compra d’entrades de tots els espectacles d’humor, menys el de La Sotana (que han exhaurit totes les seves entrades). La compra d’entrades amb el codi promocional és limitada! Corre i no et perdis cap espectacle.

Consulteu tota la programació del Festimams a www.festimams.cat

Us hi esperem!

Comentaris