Èxit de participació a la projecció de Yes, We Fuck al CAI MIFAS

31/03/2017

Ahir 30 de març, es va projectar el documental Yes, We Fuck al Centre d’Atenció Integral MIFAS que va comptar amb la participació d’un dels seus directors, Antonio Centeno.

Antonio Centeno, director del documental Yes, We Fuck, va ser l’encarregat de conduir la sessió del Cine Forum sobre Discapacitat que organitza Grup MIFAS i el posterior debat,  que es va celebrar ahir dijous 30 de març al Centre d’Atenció Integral de Grup MIFAS.

El documental mostra la sexualitat en persones amb diversitat funcional. En concret, explica sis històries entorn al sexe i la diversitat funcional, històries reals i diverses en les que el sexe es converteix en una eina de plaer en pro dels drets individuals i col·lectius de les persones.

Al final del documental, el públic assistent, la majoria persones amb discapacitat física, van parlar sobre com viuen la sexualitat les persones amb diversitat funcional i van debatre sobre la figura de l’assistent sexual, persona que facilita un servei professional d’accés al sexe a les persones amb discapacitat física o intel·lectual.

La propera i última sessió d’aquest Cicle Cine Fòrum es celebrarà el dijous 6 d’abril a les 17:30h amb la projecció de “Els anys guanyats” de Jordi Molas en la que ell  mateix serà l’encarregat de conduir l’acte i el posterior debat.

Us hi esperem!