Èxit de participació a la I Jornada Tècnica en Accessibilitat dirigida a professionals del sector

30/03/2015

El passat divendres 27 de març i a la Seu Central de MIFAS a Girona, es va celebrar la 1a. Jornada Tècnica en Accessibilitat per a professionals del sector, organitzada per Grup Mifas i Válida sin barreras.

Es van presentar les darreres novetats en accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, discapacitat i d’avançada edat. Entre elles, la “Genny X-Road” la nova versió tot terreny de la sorprenent cadira de rodes que funciona amb tecnologia Segway i que és capaç d’oferir a l’usuari una total llibertat de moviments en qualsevol superfície: terra, sorra, neu, entre d’altres.  Aquesta és la primera vegada que es presenta oficialment aquest model de cadira a la ciutat de Girona.

La jornada va ser tot un èxit de participació i va permetre que les persones assistents, a més de rebre la formació teòrica, poguessin experimentar i provar les últimes novetats en accessibilitat a la llar i adaptació de vehicles. Les protagonistes però, van ser les cadires de rodes Genny (Segway) tant en la seva versió urbana com tot terreny.

Està previst realitzar una segona jornada tècnica en accessibilitat, dirigida a persones amb mobilitat reduïda, familiars i cuidadors, el proper 15 de maig a les instal·lacions centrals del Grup Mifas.

Comentaris