Èxit de participació a la 1a Cursa Solidària “En marxa per la Inclusió” a benefici de MIFAS

17/07/2018

Persones amb i sense discapacitat s’han unit a la “Marxa per la Inclusió” del Freekend, a Sant Pere Pescador, per demostrar que junts podem desafiar qualsevol barrera.

Aquest diumenge 15 de juliol s’ha celebrat la primera edició de la cursa “En marxa per la Inclusió” dins del marc del cap de setmana del Freekend Costa Brava, un mercat solidari que promou l’oci actiu i l’esport inclusiu a Sant Pere Pescador.  La cursa ha comptat amb dos recorreguts diferents, un de 5 km i l’altre d’1 km totalment adaptats a les persones amb mobilitat reduïda.  Al final de l’esdeveniment, s’han sortejat premis entre tots els participants i gràcies a la col·laboració de diferents empreses de la demarcació de Girona.

La cursa, de caràcter solidari, destina part dels seus beneficis a MIFAS i en concret, a l’escoleta que gestiona l’entitat i que s’adreça a nens i nenes amb discapacitat que vulguin practicar algun esport i també a persones adultes que vulguin iniciar-se en el món esportiu adaptat.

Persones amb i sense discapacitat s’han bolcat en aquesta iniciativa, i s’han reunit per córrer totes juntes demostrant que, si s’ho proposen, poden desafiar qualsevol barrera i que amb l’ajuda de tots l’esport pot arribar a ser per a tothom.

Des de MIFAS agraïm la participació de tots els assistents i també als responsables del Freekend per haver pensat en la nostra entitat i a l’ajuntament de Sant Pere Pescador per acollir aquesta marxa pensada perquè tothom hi hagi pogut participar.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

15:35