Èxit d’assistència a la presentació del llibre ‘Innovació Social i Discapacitat’

18/11/2016

Una setantena de persones assisteixen a la presentació de la publicació, editada en motiu del 50è aniversari de l’Institut Guttmann.

L’Institut Guttmann va presentar ahir, a la UNED Girona, la publicació “Innovació Social i Discapacitat” amb el vocal del Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann i president del Grup MIFAS, Albert Carbonell, el president del Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann i director de la Fundació Tutelar, Josep M. Solé i el director de l’Institut Guttmann, Josep M. Ramírez. Els va acompanyar, la directora de la UNED Girona, Montse Palma.

El llibre, editat amb motiu del 50è aniversari de la institució recull les conclusions dels debats portats a terme per més de 400 persones amb discapacitat, professionals i més d’una vintena d’associacions. La iniciativa impulsada per les associacions de persones amb discapacitat representades al Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann, ha comptat amb la col·laboració d’altres associacions de persones de l’àmbit de la discapacitat tant de Catalunya, de la resta de l’Estat i d’Andorra; així com experts i líders d’opinió de diferents àmbits socials.

La participació a l’acte fou tot un èxit, comptant amb l’assistència de prop d’una setantena de persones. 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

01:08