Estalvia 0,040€/l en el preu del carburant de les gasolineres Galp amb la targeta Galp Flota Bness

12/01/2016

Demana la teva targeta a les gasolineres de Pont Major o Borrassà gestionades per MIFAS o bé a la seu central de MIFAS a Girona. És gratuïta.

El passat mes de desembre, Galp Energia i Grup MIFAS van signar un contracte de prestació de serveis per a les gasolineres de Galp de Pont Major i de Borrassà. L’objectiu principal de la seva signatura és promoure la integració laboral de les persones amb discapacitat física.  Així doncs, amb aquest contracte GiroPark i Tadifi (Centres Especials de Treball del Grup MIFAS) han contractat 6 persones amb discapacitat que s’encarreguen de prestar serveis com l’atenció al client, el control de caixa, el subministrament de gasolina entre d’altres.

Fruit d’aquest contracte, Galp Energia ofereix als membres del Grup MIFAS, que ho desitgin, la targeta Galp Flota Business, una targeta gratuïta que ofereix rebaixes immediates de 0,040€ per litre en el preu del carburant a totes les gasoliners Galp d’Espanya.

Des de MIFAS us animem a que la sol·liciteu perquè pugueu beneficiar-vos d’aquest gratificant descompte.

Per sol·licitar-la, podeu descarregar-vos el formulari a través d'aquest enllaç, omplir-lo i lliurar-lo o bé a les oficines centrals de MIFAS de Girona o bé a les gasolineres Galp de Pont Major o Borrassà. Trobareu també el formulari imprès en els mateixos punts.

En pocs dies rebreu la tarja al vostre domicili.

Comentaris