Espectacle Inclusiu a Olot

05/12/2018
MIFAS

Com cada any, al voltant del Dia Internacional de la Discapacitat que se celebra el 3 de desembre, l’Institut de Cultura d’Olot col·labora amb La Coordinadora i programen conjuntament un espectacle inclusiu, és a dir, del qual pot gaudir tothom.

Aquest any es podrà veure l’espectacle de màgia Ya no me ves- El chico invisible, del mag Dakris. L’espectacle serà el dissabte 15 de desembre, a les 19 h, al Teatre Principal d’Olot i les entrades valen 15, 12 i 9 euros i 10, 5 i 3 per als menors de 12 anys.  A més, el mateix divendres al matí (11 h, a La Carbonera) La Coordinadora organitza un taller de màgia a càrrec del mag David obert a tothom a partir de 9 anys. El taller és gratuït i les inscripcions es poden fer fins al 12 de desembre a educatiusescenics@olot.cat.

La Coordinadora és una entitat de la Garrotxa que té prop de 15 anys d’història i que aglutina diferents associacions: l’Agrupació de Persones Sordes de la Garrotxa, l’AANEE (Associació d’Amics dels Nens d’Educació Especial), el Club Atletisme Garrotxa, l’Associació de Discapacitats de les Comarques Gironines (Adis-CG) i MIFAS.

Per més informació:
625 10 40 61

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:27