Escrit d’opinió sobre la gestió de la zona blava i verda de Girona

16/03/2016

Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, opina sobre l’article que publica avui, el Punt Avui, referent a l’incompliment del contracte de gestió de la zona blava i verda de Girona per part de Setex-Aparki.

En relació a la notícia que ha sortit publicada avui, 16 de març, a el Punt Avui, referent a l’incompliment del contracte de gestió de la zona blava i verda de la ciutat de Girona, per part de l’antiga concessionària, Setex-Aparki, m’agradaria puntualitzar que:

Des de MIFAS ja vam denunciar que no s’havia complert el plec de clàusules de l'oferta que va presentar l’empresa guanyadora. No només van tardar en posar els sensors, i que ara s’han endut, sinó que trobàvem a faltar parquímetres. A més, molts dels senyals verticals no es van canviar tal com indicava el plec de clàusules. Això sumat a que tal com denuncia ERC-MES, els vehicles es feien servir sense càmera i per tant, no tenien la funció amb què es van presentar.

Tot això ja ho vam dir als tècnics, al regidor i fins i tot a l’alcalde. És per aquest motiu que no entenc que al cap de dos anys, la sorpresa sigui tan gran.

Tampoc puc entendre que fins ara, segons el consistori, el servei prestat per aquesta empresa havia estat molt bo. I un cop ha marxat, sembla que tot sigui dolent.

Això ja ha passat més cops, quan una empresa o entitat ha deixat de gestionar un servei, se l’ha criticat pel seu funcionament.

Caldrà estar atents a veure si amb la municipalització del servei, al final aquest també és criticat. 

Albert Carbonell Quer
President Grup MIFAS

Comentaris