Enquesta per recollir dades sobre incidents en els Centres de Salut Públics de Girona

31/08/2016

Des de MIFAS estem recollint queixes per discriminació per discapacitat als Centres de Salut Pública de la demarcació de Girona. Si t’has trobat amb algun incident, continua llegint i omple l’enquesta que trobaràs més avall. Només són 2 minuts. Gràcies!

El passat 19 de maig, Anna M. Guillén, vicepresidenta del Grup MIFAS i Josep Planiol, soci de l’entitat, van reunir-se amb el Sr. Miquel Carreras Massanet, gerent de la Regió Sanitària de Girona, per expressar el seu malestar davant del greuge comparatiu que pateixen les persones amb mobilitat reduïda alhora de ser ateses en un Centre de Salut Pública de la demarcació de Girona. Aquestes es troben amb barreres físiques que no permeten una bona atenció o fins i tot no poden realitzar-se algunes proves.  Alguns dels obstacles amb els que es troben són per exemple lliteres massa altes que no permeten fer una simple revisió, problemes a la consulta ginecològica, impossibilitat d’accedir a la màquina de radiografies, entre d’altres.

Fruit d’aquesta trobada s’ha decidit obrir un període per recollir, a través d’una enquesta, quins són els problemes més comuns amb els que es troben les persones amb mobilitat reduïda i en quins Centres de Salut. Així doncs, Grup MIFAS ha enviat l’enquesta a les prop de 4.500 persones associades a l’entitat amb l’objectiu de poder elaborar un estudi amb el detall de les necessitats detectades als diferents centres públics de la demarcació de Girona i poder-lo entregar a la Regió Sanitària per tal de poder estudiar la seva solució.

Si tens una discapacitat física, orgànica i/o sensorial i has tingut algun incident en algun Centre de Salut Públic de la demarcació de Girona, fes-nos-ho saber a través d’aquesta enquesta. Són només dos minuts.

Omple l'enquesta aquí

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

21:52