Els controladors de la zona blava de Palamós usen una cadira de rodes segway

07/08/2015

Avui, al Passeig del Mar de Palamós, Grup MIFAS ha presentat una nova manera de fer el control de les zones blaves de la localitat amb una cadira de rodes “segway” adaptada.

A l’acte hi ha estat presents el president de MIFAS, Albert Carbonell, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig i el director comercial de Válida sin barreras, Albert Vila.

Durant uns dies d’estiu, els controladors de la zona blava de Palamós usen una cadira de rodessegway” adaptada per valorar la seva futura implementació. El principal objectiu és que les persones amb mobilitat reduïda puguin optar al lloc de treball de controlador d’estacionament regulat i realitzin la seva tasca d’una manera més àgil, senzilla i adaptada a les seves necessitats.

La principal novetat és que aquesta cadira de rodes “segway”, no és la convencional, sinó que és una alternativa innovadora a la cadira de rodes elèctrica tradicional i que gràcies a la seva tecnologia d’estabilització, es manté en perfecte equilibri sobre dues rodes i obre una nova dimensió en el camp de la mobilitat personal.  És apta per a persones amb mobilitat reduïda o usuàries de cadira de rodes, el que permetrà que, persones que fins ara no podien realitzar aquesta feina per la seva discapacitat, ara la puguin fer.

La incorporació de la cadira de rodes “segway”, obre doncs les portes a un elevat nombre de persones amb mobilitat reduïda i inscrites a la borsa laboral del Grup MIFAS, que a partir d’ara, podran optar al lloc de treball de controlador d’estacionament de vehicles sense problemes per fer llargs recorreguts.

Per fer la prova pilot i usar la cadira de rodes “segway”, Grup MIFAS ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa Válida sin barreras, empresa especialitzada en solucions per a l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques, molt vinculada a l’entitat donat que és l’empresa patrocinadora de l’equip de bàsquet en cadira de rodes i amb un objectiu comú al Grup MIFAS, ajudar a les persones amb discapacitat.

Comentaris