El Válida sin barreras CB MIFAS torna a guanyar

02/02/2015

El Válida sin barreras CB MIFAS supera, a Fontajau, al CAI Promesas de Zaragoza per 50-38 en un partit molt disputat i recupera la 4a posició a la Lliga.

El partit va començar amb els locals una mica tensos. Malgrat trobar bones posicions a prop de la cistella no acabaven d’ajustar les passades i desaprofitaven ocasions per encistellar. Després d’un temps mort als 5’, es van controlar els nervis i van aconseguir un lleuger avantatge de 14-9 al final del primer quart.

El segon quart va continuar amb la mateixa dinàmica que el primer, bones posicions a prop de la cistella i una bona pressió per part del Mifas que feia recuperar ràpidament la pilota. Després d’una màxima diferència d’11 punts, una petita reacció del visitant va deixar un 26-19 al descans, que ho deixava tot per resoldre a la segona part.

El tercer quart va ser el més igualat, alternança total de cistelles per un 11-11 que permetia arribar als del Mifas a l’últim quart amb una diferència de 7 punts.

A l’últim quart, els locals van aconseguir la màxima diferència del partit (+13) i fins al final intercanvi de cistelles i un (+12) pel Mifas que es converteix en la 4a victòria de la temporada en 8 partits.

El proper partit és el 14 de febrer a les 19:00h contra el Sureste Gran Canaria Santa Lucía a Fontajau.

Comentaris