El Válida sin barreras CB MIFAS tanca la 1a volta de la Lliga Nacional amb derrota

20/01/2015

El Válida Sin Barreras CB MIFAS va disputar aquest diumenge el partit ajornat contra el Sureste Gran Canaria.

Els canaris, tot i ser últims en la classificació, gairebé van sorprendre en l'últim partit contra el líder i gran dominador del campionat, l’UNES Barça, perdent només de 5 punts. Aquest canvi en el joc dels canaris es deu a que fins ara no havien pogut comptar amb la participació de tots els seus integrants, especialment la del pivot amb un gran potencial.

El primer quart es va tancar amb un (20-15) pels locals tot i el bon joc dels gironins que van pagar les badades defensives i la falta d'encert en la cistella contrària. 

El segon quart va seguir amb la mateixa tònica (34-24) fent que el bon joc dels gironins no es veiés reflectit en el marcador.

En la segona part, els canaris van intensificar la defensa essent molt agressius i portant constantment als gironins a la línia de tirs lliures. Però aquests, amb un fluix 3/17 en tirs es van anar distanciant en el marcador fins arribar al resultat final de 59-47.

Aquesta setmana comença la segona volta en la que el Válida Sin Barreras CB MIFAS manté la 4a posició a la Lliga Nacional i jugarà contra el cinquè classificat, el CEM Hospitalet a la pista dels barcelonins. 

Comentaris