El Válida sin barreras - CB MIFAS tanca el primer fitxatge de la temporada

11/07/2014

El Válida sin barreras CB MIFAS va tancar ahir el fitxatge pel pivot alt empordanès Pau Omedes per a la temporada 2014-2015.

Omedes té 25 anys i acumula una àmplia experiència en el bàsquet en cadira de rodes. Format en el CB MIFAS, va jugar les seves dues últimes temporades en un equip de Barcelona. La seva reincorporació reforça la posició de pivot de l’equip guanyant més presència en el joc ofensiu.

L’arribada de Pau Omedes ajuda a consolidar un dels objectius del club, fitxar jugadors joves de tota la província de Girona per tal de rejovenir la plantilla actual.

Recordem que la temporada 2013-2014, l’equip es va traslladar al Pavelló de Girona Fontajau després de 16 anys de tenir la seu a Castelló d’Empúries, amb l’objectiu d’atraure jugadors de tota la província de Girona i rejovenir la plantilla actual.

La temporada 2014-2015, el CB MIFAS continuarà disputant a la Lliga Nacional i a la Lliga Catalana jugant els partits a casa els diumenges a les 12.00h i al Pavelló de Girona Fontajau. L'entrada és gratuïta!

Pengem el calendari dels partits de la Lliga Espanyola

Calendari Lliga Nacional BCR 2014-2015

 

Comentaris