El Válida sin barreras CB MIFAS perd el seu primer partit a casa

03/12/2013

El Válida sin barreras CB MIFAS no es va poder estrenar amb una victòria en el debut a la nova seu de Fontajau i va ser derrotat per l’Hospitalet per un ajustat 44 a 46.

El partit no va tenir un dominador clar en el marcador, però sí que els locals van dominar el joc. Els gironins van treballar bé en defensa recuperant moltes pilotes però malgrat fer un bon treball en atac, s'arribava a la cistella contrària amb facilitat però les errades contínues en el tir es van convertir en un problema constant.

La lectura positiva del partit, tot i perdre, és que l’equip comença a tenir un patró de joc definit on els jugadors es van adaptant i es va donant forma a l’equip. No cal dir que cal continuar treballant amb esforç i dedicació per millorar.

La propera jornada (primera de la segona volta) torna a ser a Fontajau el 15 de desembre a les 12.00h contra el Sant Nicolau de Sabadell, un equip més fort que l’Hospitalet i que serà una bona prova per veure l’evolució de l’equip. Recordem que el partit d’anada es va perdre per 40 punts.

Comentaris