El Válida sin barreras CB MIFAS perd el seu darrer partit a casa contra el Barça

03/02/2014

El Válida sin Barreras CB MIFAS tanca la seva participació com a local a la Lliga Nacional amb una àmplia derrota contra l’Unes Barça (30-78).

El partit es va començar a decantar molt aviat cap a la banda dels barcelonins (2-21) al 1r quart, resultat que es va anar ampliant fins a un (10-41) al descans. Una primera part bastant accidentada pel que fa al joc, amb moltes faltes personals i en la que els gironins es varen emportar la pitjor part ja que tenien els seus 3 homes més anotadors amb 3 faltes i amb molts minuts a la banqueta.

El pas pel vestuari va ser un petit punt d’inflexió. Els locals varen intentar oblidar-se del marcador i la segona part va ser bastant més igualada (20-37), tot i que el joc continuava sent molt poc fluït per culpa de la quantitat de faltes que es varen xiular, 57 en total.

El pròxim dissabte, els gironins disputen l’última jornada de la lliga espanyola que ha resultat ser molt curta. El partit serà contra el CB Hospitalet a camp contrari i amb l’al•licient de que si el MIFAS guanya de més de 2 punts, evitarà quedar últim del Grup Est.

Comentaris