EL Válida sin barreras CB MIFAS perd davant l’UNES FC Barcelona

25/11/2013

El partit entre el Válida sin barreras CB Mifas i l’Unes Barça va acabar amb una derrota contundent que no reflecteix el joc que es va veure a la pista.

El CB Mifas va plantejar un partit amb pressió a tota la pista que, especialment a la primera part, va donar molt bon resultat, provocant en determinats moments que l’Unes perdés la possessió dels 8 segons per passar de camp o fins i tot dels 24 segons de possessió. El dèficit en aquesta 1a part va estar en el tir a cistella del Mifas. Després del bon treball defensiu s’arribava amb opcions clares i còmodes per fer bàsquet i es fallava. Aquestes errades en el tir van provocar que el resultat a la mitja part no fos més igualat (29-14). Les faltes personals de dos jugadors claus en l’equip (Aldámiz i Bel amb 3 faltes) van condicionar l’inici del 3r quart, i més amb la 4a d’en Bel al minut 2. En 7 minuts es va produir un parcial de (17-4) a favor de l’Unes que per un moment va fer baixar els braços als gironins, fet que van pagar amb un parcial al 3r quart de (31-8). L’últim període va tornar a ser més igualat, acabant el partit amb un 77 a 31 a favor de l’Unes.

Tot i el resultat final, la sensació de que l’equip és que comença a assolir el que es va treballant en els entrenaments.

La propera jornada es juga el diumenge 1 de desembre a les 12h del migdia contra el Fund. Grup Sifu CB Hospitalet al Pavelló de Fontajau de Gironaprimer partit que es disputa a casa.

Us hi esperem!

Comentaris