16/12/2013

El Válida sin barreras CB MIFAS perd davant del CE Sant Nicolau

Ahir diumenge 15 de desembre, el MIFAS va disputar el primer partit de la segona volta contra el Sant Nicolau, obtenint el resultat de 24-48 a favor de l’equip visitant.

A part de reduir la diferència en el marcador respecte al partit de la primera volta, les sensacions a la pista van ser molt diferents. El Sant Nicolau no va dominar el joc de manera incontestable com a Sabadell i el Mifas va tenir els seus bons moments de joc, en els quals, si no fos per les errades en el tir (sobretot situacions còmodes i fàcils) el resultat podia haver estat més ajustat. Un altre problema important, un cop més, varen ser les pilotes perdudes, moltes vegades per precipitació en la passada i la majoria d’elles evitables.

No queda més que continuar millorant, sobretot en aquestes dues facetes, el tir a cistella i les pèrdues de pilota a l’hora de treure-la sota pressió de l’equip contrari.

El proper partit es disputarà el dia 12 de gener a Fontajau contra el Rangers de València, partit ajornat de la segona jornada.

Comentaris