El Válida sin barreras CB MIFAS perd davant del CE Sant Nicolau

16/12/2013

Ahir diumenge 15 de desembre, el MIFAS va disputar el primer partit de la segona volta contra el Sant Nicolau, obtenint el resultat de 24-48 a favor de l’equip visitant.

A part de reduir la diferència en el marcador respecte al partit de la primera volta, les sensacions a la pista van ser molt diferents. El Sant Nicolau no va dominar el joc de manera incontestable com a Sabadell i el Mifas va tenir els seus bons moments de joc, en els quals, si no fos per les errades en el tir (sobretot situacions còmodes i fàcils) el resultat podia haver estat més ajustat. Un altre problema important, un cop més, varen ser les pilotes perdudes, moltes vegades per precipitació en la passada i la majoria d’elles evitables.

No queda més que continuar millorant, sobretot en aquestes dues facetes, el tir a cistella i les pèrdues de pilota a l’hora de treure-la sota pressió de l’equip contrari.

El proper partit es disputarà el dia 12 de gener a Fontajau contra el Rangers de València, partit ajornat de la segona jornada.

Comentaris