El Válida sin barreras CB MIFAS guanya el primer partit de la temporada

10/11/2014

El Válida sin barreras CB MIFAS aconsegueix una gran victòria a la primera jornada de Lliga Nacional davant d’un renovat CEM de l’Hospitalet per 52-37.

Si agafem la classificació de la temporada anterior veuríem els dos últims classificats de la lliga. Res a veure, s’han retrobat dos equips molt renovats, molt millorats i amb molta més consistència. Els gironins, tot i les baixes, han controlat el partit en tot moment, un 15-7 al primer quart i amb diferències al marcador que han estat entre els 5 i els 16 punts, sempre favorables als locals. Tot i dominar el marcador, l’ansietat dels gironins no els ha deixat plasmar en el marcador la diferència que s’ha vist en el joc amb arribades molt clares que es quedaven sense premi per culpa dels nervis.

El moment més crític ha estat en el minut 9 del tercer quart que s’ha donat un 32-27 pels locals, més per errades pròpies que encerts del CEM.

En definitiva, una victòria molt important que ha de servir per donar força  i seguretat a l’equip per afrontar aquesta 2a temporada a Girona.

La propera jornada el Válida sin barreras CB MIFAS es desplaça a Saragossa per jugar contra el CAI Promesas a la segona jornada de la lliga i amb l’esperança de seguir creixent i tornar amb la victòria.

Comentaris