El Válida sin barreras CB MIFAS fitxa dos nous jugadors per a la temporada 19/20

24/07/2019
MIFAS

El Válida sin barreras CB MIFAS, que milita a les Lligues Catalana i Espanyola de bàsquet en cadira de rodes, ha fitxat dos nous jugadors. Es tracta de Raul Ortiz i David Jofre. Ambdós provenen del Global Basket.

Raul Ortiz, de 21 anys i de Llagostera, jugarà a les posicions base o escolta i ha participat amb la Selecció Espanyola Sub22 en dos Europeus (Saragossa 2014 i Lignano 2017).  Amb el seu anterior club, s’ha proclamat campió de diverses Lligues Catalanes i Copes de Catalunya.

David Jofre, de 22 anys i de Sant Sadurní d’Osormort, jugarà a les posicions d’escolta o aler i amb el seu anterior club, a banda de guanyar diverses Lligues i Copes de Catalunya, ha estat preseleccionat en 3 europeus Sub22 i designat en el quintet ideal de la Final Four de la Primera Divisió Espanyola de l’any 2017.

Amb aquestes dues incorporacions i la continuïtat d’una gran part de la plantilla de la temporada passada, el club s’assegura que seguirà competint un any més a la Lliga Espanyola enquadrat en el grup B de Segona Divisió juntament amb el Cocemfe Castelló, Legabasquet Leganés, Unes Barça, CB Discaesport Mallorca, Miarco Petraher Valencia, CB Elche i Varmat Avilés. 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

01:13