El Válida sin barreras CB MIFAS es retroba amb la victòria!

26/01/2015

Aquest dissabte, el Válida sin barreras CB MIFAS va jugar contra el Sifu CEM CB Hospitalet i va guanyar en la seva 8a jornada de la Lliga Nacional per 33-55.

El partit va començar amb una forta pressió per part dels gironins que va donar el primer avantatge als primers tres minuts i va acabar el primer quart amb un 4-12 que deixava encarrilat el partit. La pressió a tota la pista més una molt bona defensa individual va continuar donant bon resultat en el segon quart, on les recuperacions i els atacs ràpids es varen anar transformant en una diferència cada vegada més grossa aconseguint un 8-29 al descans.

La segona part va començar de la mateixa manera, el Válida sin barreras CB MIFAS va continuar augmentant la diferència fins a arribar als últims minuts del partit que van deixar el  marcador amb un +22 al seu favor.

El proper partit es disputarà el dia 1 de febrer i el Válida sin barreras CB MIFAS jugarà a Fontajau a les 12h contra el CAI Promesas Zaragoza, equip al que ja es va guanyar a la primera volta i contra el que esperem es torni a repetir victòria.

Comentaris