El Válida sin barreras CB MIFAS classificat per l’ascens a 1a divisió nacional

08/03/2019
MIFAS

L’equip de bàsquet de MIFAS s’ha classificat per la segona fase d’ascens a 1a divisió. Això ha estat possible perquè l’equip ha aconseguit la segona posició en el seu grup de la Segona Divisió de bàsquet en cadira de rodes de la Lliga Nacional.

El Válida sin barreras CB MIFAS ha quedat en la segona posició de la seva categoria i s’ha classificat entre els vuit millors equips de la segona divisió espanyola.  Els vuit equips disputaran, el cap de setmana del 23 i 24 de març, una fase prèvia al play-off d’ascens en format lligueta i dividits en dos grups: un a Barcelona i l’altre a Granada.

Els gironins han quedat enquadrats al grup de Granada juntament amb el CD Integra Granada, el Cai Deporte Adaptado de Zaragoza i el Cludemi d’Almeria. En un sol cap de setmana es disputaran tots els partits i els dos primers de cada grup es guanyaran l’accés a la Final a 4 per optar a pujar de categoria.

Tot i que el desplaçament serà llarg i afectarà a l’estat físic per poder encarar tres partits en dos dies, i que en el grup hi ha dos equips amb un gran potencial com son els CD Integra Granada i el Cai, els de MIFAS encararan aquest tram de competició amb la tranquil·litat d’haver complert l’objectiu de principi de temporada, classificar-se per a aquesta fase i amb ganes de fer un bon paper tot i no portar l’etiqueta de favorits.

També aquesta setmana s’ha fet el sorteig de la Copa Catalunya i a les semifinals que es disputaran el 18 de maig han quedat els encreuaments CB MIFAS contra el CE Costa Daurada i a l’altra semifinal Global Basket contra el Unes Barça. La final de la Copa Catalunya es disputarà el 2 de juny.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

03:59