El proper 11 de juny es celebrarà la primera Fira d’Entitats Esportives al Pavelló de Fontajau

02/06/2022
MIFAS

MIFAS participarà a la fira amb activitats de bàsquet en cadira de rodes, i en total hi haurà una vintena d’entitats i clubs que donaran a conèixer la seva oferta esportiva.

El proper dissabte 11 de juny, de 9:30h a 13:30h, l’Ajuntament de Girona acollirà la primera Fira d’Entitats al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau.

Una vintena d’entitats han confirmat la seva assistència a la fira amb l’objectiu de donar a conèixer la seva oferta esportiva amb exhibicions i tastets per a la ciutadania.

Durant tota la jornada, les persones que visitin la fira podran practicar diferents esports, i MIFAS, concretament, organitzarà activitats de bàsquet en cadira de rodes per a tothom qui vulgui provar o iniciar-se en l’esport adaptat.

També s’han preparat altres activitats com exhibicions esportives, tallers de manualitats, campionat d’escacs, entre d’altres, i hi haurà una zona d’inflables per als més petits i petites.

A més, s’ha organitzat una caminada popular de 5,5 km per les Deveses d’en Bru, a benefici de la Fundació Oncolliga, i a partir de les 11:30h es farà una visita guiada per l’equipament esportiu del Pavelló Municipal de Girona-Fontajau.

Per a més informació i consultar la programació de la Fira d’Entitats, CLICA AQUÍ.

 

Comentaris