El projecte Zero Barreres de Palamós arrenca el proper 17 d’octubre

08/10/2018

Arriba la setmana de la sensibilització per a la supressió de les barreres arquitectòniques.

L’Ajuntament de Palamós posa en marxa, el proper 17 d’octubre, el projecte Zero Barreres de Palamós, que vol acabar amb les barreres arquitectòniques del seu municipi i solucionar les mancances d’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda.

En aquest projecte també hi compten amb la col·laboració de MIFAS i la figura d’Artur Altabás, membre de la comissió de barreres de la nostra entitat, i que participarà a la taula rodona.

Així mateix, durant la setmana del 15 al 19 es comptarà amb diferents sessions de sensibilització a tots els centres escolars de Palamós, i dissabte 20 d’octubre es durà a terme una sessió de Zumba Solidària a favor de les persones amb discapacitat física.  

Aquesta iniciativa va sorgir a partir de l’experiència de l’alcalde, diferents regidors i tècnics del municipi de realitzar un recorregut en cadira de rodes, moment en el qual van poder comprovar en primera persona els obstacles que es troben les persones amb mobilitat reduïda als espais que, en un principi, creien eliminats i adaptats a la seva circulació.

Palamós Zero Barreres ha de permetre sensibilitzar sobre les dificultats diàries que es troben les persones amb mobilitat reduïda, i de la repercussió que els hi recau per la falta de civisme.