El personal sanitari del Trueta podrà aparcar gratis al pàrquing Vila Perpinyà durant el coronavirus

25/03/2020
MIFAS

L’objectiu és que el personal sanitari pugui aparcar el vehicle de forma gratuïta i fàcilment en una situació en què la prioritat és atendre les persones.

El personal sanitari de l’Hospital Josep Trueta podrà aparcar gratis al pàrquing Vila Perpinyà durant la crisi del coronavirus.

Grup MIFAS, que gestiona l’aparcament Vila Perpinyà ubicat just al costat de les consultes externes de l’Hospital Dr. Josep Trueta, ha decidit obrir la barrera perquè els professionals sanitaris puguin aparcar de forma gratuïta a partir d’aquest divendres 27 de març i fins que acabi l’estat d’alarma pel coronavirus.

Aquesta decisió s’ha pres per tal que tots els professionals sanitaris que han d’anar a treballar tinguin el benefici de poder aparcar de forma gratuïta i fàcil en una situació en què la prioritat és atendre a les persones.

La gratuïtat afecta al personal sanitari, l’administratiu, personal de laboratori i totes aquelles persones que desenvolupin una tasca dins de l’Hospital.

Amb aquest gest, MIFAS vol donar suport a tot el personal sanitari que aquests dies estan vivint una situació molt complicada tant per atendre un alt nombre de demandes de les persones, com per l’exposició constant a un possible contagi.