;

El passat divendres, més d’una vintena de persones van assistir a la jornada "La EM no em para"

04/06/2018

L’1 de juny vam arrencar el dia amb la Conferència “La EM no em para”, on els assistents es van poder emocionar amb el testimoni de l’Agna i conèixer el món de la psiconeuroimmunologia amb en Joan.

El passat divendres, més d’una vintena de persones van assistir a la Conferència “La EM no em para”, amb l’Agna Egea (diagnosticada d’esclerosi múltiple) i en Joan Garcia (expert en psiconeuroimmunologia).

L’Agna ens va explicar la seva experiència des del moment en què li van diagnosticar la malaltia, com va afectar a la seva vida personal i com va decidir fer-li front amb l’esport i l’adquisició de nous hàbits nutricionals que, a dia d’avui, han millorat la seva qualitat de vida.

Acte seguit, en Joan, expert en psiconeuroimmunologia, va presentar diferents tècniques nutricionals i d’hàbits que poden ajudar les persones a portar una vida més saludable, tenint en compte els factors diaris que poden influir en el sistema immunitari.  

Un testimoni i alguns consells que no van deixar ningú indiferent, tenint en compte que l’esclerosi afecta les capacitats de les persones de moltes maneres diferents.

Comentaris