El passat divendres, més d’una vintena de persones van assistir a la jornada "La EM no em para"

04/06/2018

L’1 de juny vam arrencar el dia amb la Conferència “La EM no em para”, on els assistents es van poder emocionar amb el testimoni de l’Agna i conèixer el món de la psiconeuroimmunologia amb en Joan.

El passat divendres, més d’una vintena de persones van assistir a la Conferència “La EM no em para”, amb l’Agna Egea (diagnosticada d’esclerosi múltiple) i en Joan Garcia (expert en psiconeuroimmunologia).

L’Agna ens va explicar la seva experiència des del moment en què li van diagnosticar la malaltia, com va afectar a la seva vida personal i com va decidir fer-li front amb l’esport i l’adquisició de nous hàbits nutricionals que, a dia d’avui, han millorat la seva qualitat de vida.

Acte seguit, en Joan, expert en psiconeuroimmunologia, va presentar diferents tècniques nutricionals i d’hàbits que poden ajudar les persones a portar una vida més saludable, tenint en compte els factors diaris que poden influir en el sistema immunitari.  

Un testimoni i alguns consells que no van deixar ningú indiferent, tenint en compte que l’esclerosi afecta les capacitats de les persones de moltes maneres diferents.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

16:03