El passat divendres 20 d’abril es va disputar el II Torneig de Boccia Girona amb la FCEPD

23/04/2018

Més d’una trentena d’esportistes van participar-hi i, els tres equips premiats, van rebre els trofeus dels diferents convidats especials.

El passat divendres 20 d’abril, amb la FCEPD, es va disputar el II Torneig de Boccia Girona a la pista del Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva, amb més d'una trentena de participants. En més d'una ocasió es va haver de recórrer a puntuacions molt acurades per a determinar els diferents guanyadors. Tot i així, els tres equips premiats van rebre els trofeus dels següents convidats especials, als que volem agrair novament la seva presència: en Josep Giménez,  president de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física; l'Isidre Guix, delegat Territorial Girona, en Lluís Barba, ex-representant d'UFEC Girona i l'Àlex Viñolas, de la Secció Esportiva del Grup MIFAS.

Va ser un molt bon dia compartit per tots, jugant, observant i animant, participant-ne activament, entre calor i begudes refrescants, fent d’aquesta una jornada molt divertida!

Una activitat que no hagués estat possible sense l'ajuda de la Paula i la Sara, i tot el treball i organització previs de la María i la Sílvia, totes elles de la FCEPD, a més de la disposició i col·laboració per part de tot l'Equip del Centre.

Enhorabona a tots i a totes pel treball realitzat!