El Grup MIFAS tanca dues línies de negoci per motius econòmics

02/07/2015

El Grup MIFAS s’ha vist obligat a tancar, aquest 30 de juny, el Taller de Manipulats del Centre Especial de Treball Giroassist i el pàrquing Renfe-Figueres del Centre Especial de Treball de Tadifi.

El motiu del seu tancament ha estat econòmic ja que eren dues línies de negoci que generaven pèrdues en els darrers temps.

Després de buscar nous ingressos i valorar diverses alternatives, s’ha arribat a la dràstica decisió de suprimir aquestes línies de negoci i també d’haver de prescindir dels 12 treballadors/es que actualment formaven part de la plantilla. D’aquests, tres s’han pogut re col·locar en altres llocs de treball del mateix Grup.

La principal missió dels Centres Especials de Treball del Grup MIFAS és generar llocs de treball per poder inserir a les persones amb discapacitat física, motiu pel qual es van intentar mantenir, sense èxit, aquestes activitats.

Malauradament, no són temps fàcils però treballem per trobar noves línies de negoci i poder inserir més persones amb discapacitat física al món laboral. En aquests moments, el Grup MIFAS dóna feina a 222 treballadors dels quals 125 són persones amb discapacitat física.

Comentaris