El Grup MIFAS organitza a Vilafant una jornada per donar a conèixer el programa SIRIUS

27/11/2013

És la primera jornada que s’organitza per difondre els programes que gestiona l’entitat per promoure l’assessorament sobre la supressió de barreres arquitectòniques, les ajudes tècniques i l’adaptació de l’entorn per a persones amb discapacitat.

El Grup MIFAS ha organitzat avui al Centre de Dia i de Recursos Pere Llonch de Vilafant una jornada per donar a conèixer el Programa SIRIUS mitjançant el qual es duen a terme tot un seguit d’actuacions per promoure l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques, tant en l’àmbit públic com el privat.

El vicepresident de MIFAS, Albert Carbonell ha excusat l’assistència de Pere Tubert, president de MIFAS i ha donat la benvinguda als assistents acompanyat de l’alcadessa de Vilafant, Consol Cantenys. Cantenys ha inaugurat la jornada i ha destacat la gran tasca que es duu a terme des de l’entitat per tal de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física.

A l’esdeveniment també hi ha estat present la directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Montserrat Roura a qui agraïm molt sincerament la seva assistència.

Durant la jornada s’han dut a terme dues ponències a càrrec de l’arquitecta i la terapeuta ocupacional del Programa SIRIUS del Grup MIFAS que han explicat el tipus d’assessorament que realitzen de forma totalment gratuïta depenent de la necessitat detectada. Els beneficiaris del programa poden ser persones amb discapacitat, gent gran, familiars, professionals, entre d'altres. El programa és obert a tothom.

Al final de la jornada, els participants han pogut visitar les instal•lacions del centre de la mà de la seva directora.

Informació i consultes:

Grup MIFAS
Rambla Xavier Cugat, 43 baixos
17007 Girona
972 41 40 41 • dts@mifas.com • dtsfundacio@mifas.com
(demanar per les treballadores socials de MIFAS)

Comentaris