El Grup MIFAS obre dues botigues – quiosc de premsa i articles de regal als Hospitals de Salt i Olot

20/02/2015

Amb aquestes dues noves incorporacions, l’entitat ja compta amb tres botigues – quiosc que donen feina a 9 persones amb discapacitat.

Aquest mes de febrer, GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, ha començat a gestionar dues botigues – quiosc. Una d’elles és la de l’Hospital Santa Caterina dins del Parc Hospitalari Martí i Julià, a Salt. La botiga està ubicada al vestíbul d’entrada del mateix Hospital, dóna servei als usuaris externs i interns del parc i s’hi poden trobar diaris, revistes, libres, articles d’higiene personal, perfumeria i objectes de regal entre d’altres.

GiroPark ha obert també una botiga – quiosc dins del nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa amb les mateixes característiques i amb atenció al públic els 365 dies de l’any. Aquesta és la primera activitat empresarial que el Grup MIFAS exerceix a la comarca de la Garrotxa, i que dóna feina a 3 persones amb discapacitat de la comarca. Amb aquesta primera iniciativa, el Grup MIFAS pretén consolidar els llocs de treball creats i, en un futur, establir noves línies de negoci que permetin crear ocupació pels usuaris de la nostra borsa de treball.

Ambdues botigues-quiosc han obert les seves portes aquest mes de febrer i s’afegeixen a la botiga que GiroPark gestiona al vestíbul de l’Hospital Josep Trueta de Girona, la Botigueta del Trueta, des del 2009.

En total, aquestes tres botigues donen feina a 9 persones amb discapacitat sorgides de la borsa laboral del Grup MIFAS.

Comentaris