El Govern de la Generalitat atorga a l’Associació MIFAS la placa al treball President Macià 2019

11/12/2019
MIFAS

El Govern reconeix la trajectòria de MIFAS pel seu treball en l’àmbit social i laboral de les persones amb discapacitat física.

L’Associació MIFAS, el proper 19 de desembre, rebrà la placa al treball President Macià 2019 en reconeixement a la llarga trajectòria de treball en l’àmbit social i laboral de les persones amb discapacitat física i la seva gran contribució en la millora de qualitat de vida d’aquest col·lectiu. Albert Carbonell, president de l’entitat, serà qui recollirà el guardó al Palau de la Generalitat de Catalunya.

La distinció de la Placa al treball President Macià s'atorga com a reconeixement a les empreses o organitzacions i, en el cas de MIFAS, s’ha donat dins de la categoria d’Igualtat d'oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar. Enguany s’atorgaran a 15 persones i a 5 empreses i entitats amb seu a Catalunya.

Recordem que MIFAS es va crear l’any 1979 per oferir oportunitats tan socials com laborals a les persones amb discapacitat física de la demarcació de Girona i que enguany ha fet 40 anys.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

00:07