El GIRONA FC MIFAS té la permanència assegurada a la Divisió d'Honor B

24/04/2012

Amb la permanència assegurada, el Girona FC MIFAS Esplais va afrontar el darrer partit de lliga a la Divisió d’Honor B com un premi, desplaçant a tots els jugadors a terres basques per acomiadar la temporada.

El rival, el Caja Vital Kutxa Zuzenak, necessitava la victòria per certificar la segona plaça a la lliga i aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor. El partit no va tenir massa història ja que els jugadors bascos van demostrar des del primer minut el per què de les seves aspiracions d’ascens. A la pista només hi va haver un equip. Enlloc de capficar-se pel resultat, el conjunt gironí va aprofitar per fer rotacions de banqueta i donar minuts a tots els jugadors.

Amb els parcials de 21 a 5, 19 a 8, 22 a 12 i 23 a 10 tot estava decidit i poca cosa hi havia a fer. La derrota de 85 a 35 va ser dolorosa però l’expedició gironina tocant amb els peus a terra era conscient que aquesta temporada cada club ha tingut la seva pròpia guerra, un equip lluitant per la permanència i l’altre per l’ascens.

Amb la lliga finalitzada, al Girona FC MIFAS Esplais aquesta temporada només li queda un compromís esportiu oficial. Es tracta de la final de la Lliga Catalana que es disputarà aquest cap de setmana al pavelló de Fontajau i en la que participen 4 equips: CEM Hospitalet, Costa Daurada, Joventut de Badalona i CB MIFAS.

Comentaris