El GEiEG firma dos convenis amb el Grup MIFAS per l’explotació de dos aparcaments de Girona ciutat

06/10/2016

El president del GEiEG, Francesc Cayuela, i el president del Grup MIFAS, Albert Carbonell, han signat ahir dimecres a la tarda dos convenis per tal que Grup MIFAS gestioni l’explotació del Pàrquing GEiEG i el Pàrquing GEiEG Sant Ponç de Girona.

Grup MIFAS ha renovat el conveni d’explotació del Pàrquing GEiEG-MIFAS, un aparcament situat al Parc Central, darrera de l’escola de Música, entre els carrers Emili Grahit i la Creu.  S’ha pres l’acord de renovar-lo per deu anys més, en concret fins al 31 d’agost del 2026. En aquest cas, TADIFI, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, és responsable del manteniment, reparació, senyalització preceptiva, control d’accessos i neteja de l’aparcament. Amb la firma d’aquesta renovació es preveu fer una inversió per renovar les instal·lacions. Actualment, aquest aparcament té una capacitat de 166 places i dóna feina a tres persones amb discapacitat física.

Per altra banda i com a novetat, Grup MIFAS i GEiEG han arribat a un acord per tal que TADIFI exploti un aparcament de nova creació, el Pàrquing GEIEG-Sant Ponç, situat a les instal·lacions esportives del GEiEG a Sant Ponç. En aquest cas, el GEIEG ha cedit el terreny a Grup MIFAS per tal que aquest realitzi totes les obres necessàries i l’equipament pertinent per posar en marxa l’aparcament abans de final d’any. La durada del contracte és també de deu anys i finalitza el 31 d’octubre de 2026. Aquest aparcament tindrà capacitat per una setantena de places i donarà feina a tres persones amb discapacitat física.

TADIFI farà un descompte del 20% als socis del GEiEG i als socis de MIFAS per la utilització dels aparcaments.