El Departament d’Empresa i Treball atorga una subvenció als CETs de MIFAS

22/05/2023
MIFAS

L'objectiu és fomentar la integració laboral i mantenir els llocs de treball de les persones amb discapacitat física.

El Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha atorgat una subvenció als Centres Especials de Treball de MIFAS, GiroPark, Tadifi i Basedi, amb l'objectiu de fomentar la integració laboral i mantenir els llocs de treball de les persones amb discapacitat física. Concretament, la subvenció correspon a la L 1.

Aquesta actuació vol donar continuïtat al programa de suport a centres especials de treball amb la finalitat de contribuir al manteniment dels llocs de treball de les persones amb discapacitat que hi treballen i, també, fomentar la seva integració en  el mercat laboral, especialment en el context econòmic i social actual.

Aquesta és una notícia molt positiva per al conjunt de Grup MIFAS perquè dona continuïtat al programa de suport a centres especials de treball amb la finalitat de contribuir en el manteniment dels llocs de treball de les persones amb discapacitat que actualment treballen als CETs de l'entitat. 

Recordem que l'objectiu dels nostres Centres Especials de Treball és crear llocs de treball per a persones amb discapacitat física i aconseguir que aquestes siguin el màxim d'autònomes possible i gaudeixin d'independència econòmica i social. 

"Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia COVID-19".