El centre MIFAS Active obre un nou punt d’atenció del Servei d’Atenció Psicològica, a Vilafant

25/08/2020
MIFAS

A partir de l’1 de setembre, les persones de l’Alt Empordà i rodalies que estiguin interessades en aquest servei podran demanar cita a Vilafant.

MIFAS Active, centre de salut i esport gestionat pel Grup MIFAS, obre un nou punt d’atenció del Servei d’Atenció Psicològica, al carrer Pla de l’Estany, 11 de Vilafant, just al Centre de Dia Pere Llonch també de l’entitat. Es posarà en marxa a partir de l’1 de setembre, i donarà servei els dilluns i el dimecres, a la tarda, amb cita prèvia.

Fins ara, el Servei d’Atenció Psicològica només s’oferia a la ciutat de Girona, i amb aquest nou punt es donarà cobertura també a totes aquelles persones que viuen a l’Alt Empordà o rodalies i, que per proximitat, els hi resulta més fàcil desplaçar-se a Vilafant.

El servei s’adreça a persones que vulguin superar alteracions de l’estat d’ànim, situacions de dol i pèrdua, malestar provocat per situacions traumàtiques o altres dificultats emocionals.

Per reservar dia i hora, les persones que ho desitgin han de contactar, igualment, al centre MIFAS Active de Girona, trucant al 972 64 78 31, enviant un whatsapp al 609 05 53 61 o escrivint a hola@mifasactive.com.

Consulta els serveis a www.mifasactive.cat