El CB MIFAS s'estrena a la lliga jugant a El Ferrol

05/11/2012

El conjunt castelloní debuta a la competició amb moltes novetats a l'equip.

El CB MIFAS aquest cap de setmana es desplaça al Ferrol on disputarà el primer partit de lliga. Aquesta temporada el conjunt castelloní estrena entrenador i presenta moltes novetats a la banqueta. Jordi Sánchez és l'encarregat de dirigir un equip bastant renovat per les baixes de Manu Heras, Àngel Colom i Cyril Torres. Les cares noves són Álvaro Lahoz i Marc Subirón, dues puntuacions baixes que arriben a l'Empordà procedents del Sant Nicolau de Sabadell on estan entrenant sota les ordres del seleccionador nacional, Óscar Trigo. Aquests fitxatges s'han fet gràcies a la vinculació que s'ha acordat entre aquests dos clubs i que permet intercanviar jugadors dels dos equips per als entrenaments i per als partits. Per aquesta temporada també ha renovat Ramon Bel, un jugador que en la passada campanya es va fer un lloc a l'equip pel seu esperit lluitador.

Amb aquestes novetats el CB MIFAS afronta la segona temporada a la Divisió d'Honor, una temporada que comença marcada per les dificultats econòmiques que travessen tots els clubs. La situació és tant crítica que unes setmanes abans d'estrenar el calendari es van donar de baixa dos equips, el Marbella i el Dos Hermanas de Sevilla. D'altra banda, molts clubs han plantejat fer dobles jornades en un cap de setmana per estalviar-se les despeses dels desplaçaments.

Amb aquest panorama el CB MIFAS inicia una etapa de transició d'un equip que lluitarà per la permanència a la categoria.

Comentaris