El CB MIFAS - ESPLAIS s'acomiada de l'afició amb una nova derrota davant l’UNES Barça

08/04/2013

Els castellonins, en el derbi català, només van poder plantar cara fins a la meitat del segon quart.

El CB MIFAS-ESPLAIS va jugar aquest diumenge el darrer partit de la temporada a casa i es va acomiadar de la seva afició amb una nova derrota, en aquesta ocasió davant l’UNES FC Barcelona (29-58). Els locals, amb alguns errors defensius, van saber aguantar durant el primer quart el marcador. Els homes de Carlos Bermúdez, a diferència del partit d’anada, superaven amb més comoditat la defensa pressionant dels barcelonins i això va permetre arribar al final del primer quart amb un 8-12. En el segon quart fins i tot es va aconseguir igualar l’electrònic amb un 14-14. A partir d’aquí, i quan semblava que el partit seria força ajustat, el conjunt castelloní va perdre la concentració i el Barça ho va aprofitar per clavar un parcial de 6 a 18 que va deixar al CB MIFAS-ESPLAIS gairebé enfonsat.

A la represa, els castellonins van intentar sobreposar-se però després de dues o tres errades consecutives van baixar els braços i van llançar el partit. L’UNES FC Barcelona va jugar a plaer els dos últims quarts, gairebé sense despentinar-se, davant un equip tocat i enfonsat anímicament pel desenvolupament del joc però també per la suma de derrotes d’aquesta temporada que ha portat l’equip a la cua de la classificació.

L’últim cap de setmana d’abril, el CB MIFAS Esplais tancarà a Almeria una temporada per oblidar en la que un cúmul de situacions adverses no han permès tenir un equip competitiu a la Divisió d’Honor "B".

Comentaris