El CB MIFAS - ESPLAIS, per primer cop, no pot disputar un partit

04/03/2013

Aquest cap de setmana, el CB MIFAS-ESPLAIS havia de disputar un partit a Albacete contra l'Amiab, actual líder de la categoria.

Per primer cop en la llarga història de l’entitat, el CB MIFAS Esplais ha hagut d'anul•lar el desplaçament en no poder disposar de jugadors de "puntuació baixa", els quals no han pogut viatjar per circumstàncies del tot personals. Aquest imprevist feia impossible que l'equip castelloní pogués presentar un "cinc inicial" per poder jugar el partit.

És per això que ahir divendres el club es va posar en contacte amb la Federació Espanyola i amb el Club Amiab per disculpar-se i per notificar la "no assistència" al partit. Encara que tant el Club Amiab com la Federació varen entendre els motius, el CB MIFAS Esplais està a la espera que el Comitè de la pròpia Federació li notifiqui la sanció corresponent per incompareixença.

Aquest any, per diversos motius, està essent veritablement una temporada molt complicada i difícil per al CB MIFAS-ESPLAIS.

Malgrat tot, en aquest mes de març juga dos partits seguits com a "local" en el quals espera poder retrobar les bones sensacions aconseguides en el darrer partit a casa contra El Ferrol.

Comentaris