El bàsquet en cadira de rodes de MIFAS torna a tenir equip

27/09/2016

L’equip de bàsquet en cadira de rodes, Válida sin barreras CB MIFAS, torna aquesta pròxima temporada 2016-2017 a les competicions de la Lliga Nacional i la Copa Catalunya, després de donar-se de baixa la passada temporada per falta de jugadors.

L’equip de bàsquet en cadira de rodes més representatiu de la demarcació de Girona, Válida sin barreras CB MIFAS, ha anunciat la seva tornada a les competicions gràcies al fitxatge de nous jugadors que se sumen a l’equip, aconseguint així tenir una plantilla ferma per poder disputar la Lliga Estatal de 1a divisió i la Copa Catalunya.

Des del Grup MIFAS s’han buscat noves cares amb incorporacions de jugadors de la província de Barcelona i del Delta de l’Ebre, però també amb jugadors nous de les comarques gironines.

En total, 10 jugadors formaran la plantilla que continuarà entrenant al Pavelló de Fontajau, seu de l’equip i per tant on es disputaran també els partits locals.

L’equip farà la presentació oficial davant dels aficionats el dia 12 de novembre disputant la primera jornada de lliga contra el Joventut BCR

Aquesta temporada, els gironins han quedat enquadrats en el grup Est juntament amb la resta d’equips catalans, els mallorquins i els canaris.

Per poder seguir endavant, l’equip compta amb el suport econòmic del seu patrocinador oficial, l’empresa Válida sin barreras i, com cada any, col·laboren també amb el manteniment de l’equip l’Ortopèdia Soler, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona.

El fet que el Válida sin barreres CB MIFAS torni a tenir equip és una notícia molt important per a l’entitat però també per l’esport adaptat.