EFC Solar. Estalvi i sostenibilitat gràcies als panells solars

18/02/2021
MIFAS

Com bé sabreu, l'ús d'energies renovables està a l'ordre del dia així com la transició cap a un model energètic molt més sostenible i just amb les nostres butxaques.

Cansats de dependre de l'oligopoli energètic i de l'augment de les tarifes elèctriques? L'energia solar fotovoltaica ha arribat per canviar les regles de joc, permetent a particulars i empreses instal·lar els seus propis panells solars, reduint així els seus costos i contribuint al medi ambient.

Quins avantatges ofereix l'energia solar en llars i empreses?

  • Estalvi en la factura elèctrica fins a un 70%.
  • Ús d'una energia verda i sostenible.
  • Menor dependència de l'oligopoli energètic.
  • Energia gratuïta i amortització en pocs anys.
  • Bonificacions i ajudes municipals

EFC Solar, experts en la instal·lació de panells solars a Catalunya en col·laboració amb Grup MIFAS

Amb un servei transparent, proper i personalitzat, EFC Solar ofereix la instal·lació de panells solars i projectes clau en mà per a particulars i empreses, amb una oferta ajustada i adaptada. A més, les seves instal·lacions inclouen tots els tràmits i permisos necessaris, així com la legalització de la instal·lació.

Necessites assessorament o més informació? EFC Solar realitza un estudi gratuït d'autoconsum per saber quant podries estalviar amb els teus panells solars.

Accedeix a l'energia solar amb avantatges per ser de Grup MIFAS

Les persones sòcies, col·laboradores i titulars del Carnet Amic de MIFAS, es poden beneficiar d'un 10% de descompte en noves instal·lacions o un 5% de descompte addicional a les promocions vigents de EFC Solar.

Més informació o demanar pressupost?

Visita la seva web a www.efcsolar.com per rebre més informació o també pots trucar sense compromís al 972 41 41 65 (Girona) o al 93 737 91 04 (Barcelona).

Apunta't a l'autoconsum i cuida el teu planeta amb EFC SOLAR, empresa col·laboradora de Grup MIFAS!