Eduard Berloso visita el nou Centre d’Atenció Integral MIFAS

23/02/2016

El vicealcalde de Girona, Eduard Berloso, ha visitat aquest matí el nou Centre d’Atenció Integral de MIFAS, ubicat a l’antiga seu de l’Associació.

Des de l’entitat, s’ha convidat el Sr. Berloso a visitar el nou equipament situat al carrer Empúries, 31 de Girona, un local d’aproximadament 300 metres quadrats que s’ha rehabilitat per obrir un nou equipament adreçat als socis de l’entitat i veïns del barri de Sant Narcís.  Albert Carbonell, president, Anna M. Guillén, vicepresidenta i Alfons Moreno, gerent del Grup MIFAS l’han rebut i l’han acompanyat pels diferents espais de les instal·lacions.

L’objectiu del Centre d’Atenció Integral és millorar la qualitat de vida de la persona amb la creació de quatre àrees d’intervenció:  Àrea de Salut (fisioteràpia, gimnàs, infermeria i esport adaptat), Àrea Assistencial (atenció diürna i serveis complementaris), Àrea de promoció de l’autonomia (SIRIUS, banc d’ajuts tècnics i terapeuta ocupacional) i Àrea dels Associats (grups d’ajuda mútua, dinamització i oci).

Durant la visita, s’han tractat temes d’interès comú per reforçar la col·laboració entre les dues institucions i Berloso ha destacat la importància de la creació de nous serveis pel col·lectiu de persones amb discapacitat física.

Comentaris