ECOM inaugura l’exposició fotogràfica “Dones diverses” al Mercadal de Girona

02/05/2024
MIFAS

Una iniciativa impulsada per ECOM, amb la col·laboració de MIFAS, que aborda la violència de gènere i la discapacitat. Es podrà visitar del 2 al 15 de maig al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal de Girona.

El 7 de maig, a les 17:30h, Girona acollirà l'acte d'inauguració de l'exposició 'Dones Diverses', impulsada per ECOM amb la col·laboració de MIFAS, a la sala d'actes del Centre Cívic Barri Vell – Mercadal, situat al carrer Cort Reial 7, de Girona.

L’acte el conduirà Jordina Torrents, tècnica d'ECOM, i comptarà amb la participació d’Artur Altabàs, president de Grup MIFAS, que donarà la benvinguda a les persones assistents. A continuació, intervindran diferents ponents: Carme Garrido, membre de la Junta d'ECOM i referent de gènere de l'entitat; Maria del Mar Flórez, psicòloga i responsable del Servei d'Atenció a la Sexualitat de MIFAS; i Alma Pereira, activista del projecte 'Alça el Vol', també d’ECOM.

Un cop finalitzat l’acte d’inauguració, les persones assistents podran visitar l'exposició, que mostra fotografies i històries de diferents dones, abordant la violència de gènere i la discapacitat.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:11