DIPSALUT dona suport a MIFAS amb dos ajuts econòmics

15/09/2022
MIFAS

MIFAS ha rebut dos ajuts econòmics per tirar endavant diferents projectes per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física.

Dipsalut, i per a l'exercici 2022, ha atorgat diferents subvencions a MIFAS per sufragar part de les despeses de dos projectes destinats al col·lectiu de persones amb discapacitat.

Un ajut econòmic és per a la realització del “Programa de Suport Domiciliari” dirigit a persones amb discapacitat que durant un període de temps limitat necessiten el suport d’una persona per a la realització de les activitats essencials de la seva vida diària com pot ser suport en la higiene personal, anar a comprar, fer la neteja de la llar, entre d’altres). L’objectiu d’aquest servei és per una banda acompanyar a la persona beneficiària en el procés de manteniment de la seva autonomia persona i per l’altra vetllar perquè pugui seguir vivint en el seu domicili promovent el manteniment de la seva xarxa veïnal, evitar l’aïllament social i promoure la seva participació a la societat.

El segon ajut atorgat per Dipsalut és per al projecte “Promoció de la salut a través de l’activitat física i l’esport que duem a terme a través del MIFAS Active UEN, el nostre Centre de Neurorehabilitació, de Girona. A través d’aquest programa es duen a terme tot un seguit d’actuacions per facilitar l’activitat física a les persones amb discapacitat. Aquestes actuacions es fan en tres punts principals: al gimnàs, ubicat al mateix centre i on es disposa d’una sala equipada amb diferents aparells, a través d’esports adaptats tant d’equip on individuals (bàsquet en cadira de rodes, vela, boccia...) i a través de l’escoleta de l’entitat, per a nens i nenes a partir de 8 anys que vulguin iniciar-se en l’esport.