Dipsalut atorga dues subvencions a la Fundació MIFAS

16/09/2020
MIFAS

La Fundació MIFAS ha rebut dues subvencions de Dispsalut per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat de la demarcació de Girona.

Un ajut econòmic es destina a la realització del “Programa de Suport Domiciliari” dirigit a persones que, per la seva discapacitat física, no poden realitzar per si soles, moltes de les activitats de la vida diària i necessiten ajuda de tercera persona (higiene personal, anar a comprar, neteja de la llar, àpats, entre d’altres).  

L’altre ajut es destina al programa “Promoció de la salut a través de l'activitat física i l'esport”.  El du a terme una Educadora Física Esportiva, al Centre de Salut i Esport MIFAS Active, un centre ubicat al barri de Sant Narcís  i té com a objectiu millorar o mantenir les capacitats físiques de cada persona. A través d’un estudi personalitzat, s’apliquen les tècniques més convenients en cada cas per tal de millorar i recuperar les funcions motores, maximitzar els moviments i alleujar les síndromes doloroses entre d’altres.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

23:33