Dipsalut atorga diferents subvencions a Grup MIFAS destinades a persones amb discapacitat

19/10/2016

Mitjançant diferents convocatòries, Dipsalut ha concedit al Grup MIFAS subvencions per a dur a terme 4 programes adreçats a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física de la demarcació de Girona.

En concret, l’Associació MIFAS ha rebut un ajut econòmic per continuar duent a terme el Programa de Suport Domiciliari a persones amb discapacitat física per la millora de la seva qualitat de vida. Aquest és un programa dirigit a persones que, per la seva discapacitat física, no poden realitzar per si soles, moltes de les activitats de la vida diària necessitant ajuda de tercera persona (higiene personal, anar a comprar, neteja de la llar, àpats, entre d’altres).  

És un servei preventiu que evita situacions de risc social o deteriorament de la persona, afavorint la inserció en el seu entorn habitual, complementant la xarxa familiar i altres xarxes informals amb les que compti.

L’Associació ha rebut també un ajut per seguir realitzant la Dinamització dels Socis de l’entitat.   Aquest és un servei que té com a objectiu evitar l’aïllament i l’exclusió social d’un sector format per persones amb una gran discapacitat física i amb dificultats per accedir al lleure de forma autònoma.

Per la seva banda, la Fundació MIFAS ha rebut també dues subvencions, una pel Portal de la Feina, programa de la borsa laboral de l’entitat que té com a objectiu fomentar la integració laboral de les persones amb discapacitat física, orgànica i/o sensorial. Amb aquest programa, assessorem, informem i acompanyem a les persones amb discapacitat física durant tot el procés d’inserció laboral.

I també pel programa de Promoció de l’activitat física i l’esport des del CAI,  dut a terme per dos  tècnics del nou Centre  d’Atenció Integral MIFAS,  ubicat a l’antiga seu de l’entitat al  Barri de Sant Narcís de Girona.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

21:12