;

Descobreix la nova rampa automàtica “FACILITAS”

25/04/2019
MIFAS

Pensada per a aquells negocis que volen ser accessibles.

A dia d’avui encara existeixen molts espais, públics i privats (comerços, botigues, negocis…), que presenten un graó a la seva entrada. Aquest petit desnivell sovint dificulta l’accés a aquelles persones que es desplacen amb cadira de rodes.

Per a solucionar aquest problema d’accessibilitat i eliminar aquest tipus de barreres arquitectòniques, Válida sin barreras ha llençat al mercat la nova i exclusiva RAMPA AUTOMÀTICA FACILITAS.

La rampa FACILITAS ofereix comoditat, seguretat i autonomia a les persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda. Està fabricada en acer i alumini, és robusta, resistent i permet salvar desnivells de fins a 20 cm.

El plegat i el desplegat de la rampa FACILITAS és totalment automàtic. S'acciona mitjançant un comandament a distància sense que l'usuari hagi de fer cap mena d'esforç físic. És important destacar que, al plegar-se la rampa, aquesta queda totalment integrada al graó, sense ocupar cap espai addicional a la vorera ni envair de forma permanent el carrer.

Aquesta magnífica rampa funciona amb 2 bateries connectades a la xarxa elèctrica mitjançant un carregador i ve equipada amb 2 comandaments a distància. A més, el seu quadre de connexions i la unitat de control vénen incorporats a dins de la mateixa rampa. Tot integrat, sense cables visibles ni connexions exteriors.

Com a opcional, la superfície de la rampa pot personalitzar-se, recobrint-se amb xapa d'alumini, goma antilliscant o moqueta, segons cada tipus de necessitat.

Si vols saber més sobre la rampa automàtica FACILITAS, no dubtis en trucar a Válida sin barreras al telèfon gratuït 900 414 000 o posar-vos en contacte amb ells a través del correu electrònic: info@validasinbarreras.com

Per a més informació sobre la rampa automàtica FACILITAS podeu feu clic AQUÍ

Comentaris