Derrota del Válida sin barreras CB MIFAS davant del Joventut de Badalona

27/01/2014

El Válida sin barreras CB MIFAS jugava aquest diumenge contra el Joventut de Badalona. El CB MIFAS va perdre a Fontajau per un (22-90) contra el líder de la categoria i màxim favorit per assolir l’ascens a la divisió d’honor aquesta temporada.

Tot i així, el partit va començar igualat, amb un MIFAS molt concentrat en la seva defensa i jugant ràpid i amb criteri en l’atac. En el minut 7, el marcador era de 9 a 10 pels visitants.

D’aquest minut fins al final del segon quart, tot i que la diferència es va anar ampliant progressivament, el bon joc dels locals va provocar que els de Badalona augmentessin el ritme al màxim per tal d’arribar al descans amb un avantatge clar (16-41). La segona part va canviar radicalment amb un parcial de (6-49) pels visitants degut sobretot a la diferència en el to físic, l’esforç i el cansament dels locals que va començar a provocar errades no forçades i va facilitar la feina als jugadors del Joventut, que van acabar la majoria de les cistelles de la segona part en contraatac arribant en superioritat una vegada darrere l’altra.

Bones sensacions per als locals que tot i la diferència de nivell van intentar jugar sense complexes i ho van aconseguir durant 3/4 parts del partit.

El proper diumenge 2 de febrer a les 12.00h el CB MIFAS torna a jugar a Fontajau. Aquest serà l’últim partit de la lliga nacional a casa contra el Regal Barça Unes de St. Feliu de Llobregat i segon classificat del Grup Est.

Comentaris