Derrota del Válida sin barreras CB MIFAS a Gran Canaria

17/01/2017

El dissabte 14 de gener, el Válida sin barreras CB MIFAS va desplaçar-se a Gran Canaria per jugar contra el Sureste GC Santa Lucía, partit que va acabar amb la derrota del nostre equip per un 68-48.

El partit va començar amb un primer quart en el que els gironins van donar moltes facilitats en la defensa, moltes pilotes perdudes i tirs fallats. A partir del segon quart, el Válida sin barreras CB MIFAS va canviar la defensa i va encistellar, fet que va ajustar el marcador entre els equips fins al descans.

Els bons resultats van canviar a partir dels 10 minuts de joc i el Sureste va tornar a guanyar punts en el marcador.  Amb el partit ja decidit, l’últim quart va servir per donar minuts de joc als jugadors nous i així anar agafant experiència.

El proper cap de setmana toca descans i tornem a jugar de nou el dissabte 28 de gener a les 16h a Sant Feliu de Llobregat contra l’UNES FC Barcelona, un dels candidats a l’ascens.