Derrota contra el líder!

23/03/2015

El Válida sin barreras CB Mifas perd l’última jornada de la lliga nacional contra el campió invicte del grup est de la 1a divisió (37-62).

Malgrat que el Válida sin barreras CB MIFAS va sortir a la pista a donar-ho tot, no va poder fer front a un Barça poderós i preparat amb 12 jugadors d’un nivell molt similar per guanyar la lliga.

Durant la primera part, el joc va estar bastant igualat, amb un MIFAS que arribava fàcil a la cistella contrària i amb una bona defensa que provocava tirs incòmodes als visitants.

Després d’ajustar detalls en defensa i en atac, va començar la segona part i va arribar la reacció. Es va passar a un joc més fluid per part dels locals, amb bons atacs i amb una efectivitat molt més alta, tant en cistelles en joc com en tirs lliures. L’avantatja que duia el Barça de (+16) al descans va quedar retallada fins a la meitat, (+8) al minut 3 del 4rt quart.

A partir d’aquí, els visitants van augmentar la intensitat de la seva defensa i els gironins no varen tenir forces per aguantar fins al final.

Ara es farà un petit parèntesis de tres setmanes per afrontar la lliga catalana, esperant que amb la recuperació dels lesionats i més la re-incorporació del pivot, Àngel Colom, ex-jugador del club, doni l’impuls necessari per donar un pas més en la progressió de l’equip i optar a lluitar de tu a tu contra tothom.

Lliga Nacional 1a Divisió Grup Est
Resultats 14a Jornada
Válida sin Barreras CB Mifas – 37 – Unes FC Barcelona – 62
(8-20), (3-7), (19-13) i (7-22)
Valida sin Barreras CB Mifas: Bel (5), Niubó (2), Aldamiz (6), Omedes (22), Heras, Brito, Guerra (2).

Comentaris